Menu

Musikkinnspillinger


Nordic Voices sing Victoria (2017)

Rolle: Produsent for Nordic Voices

Innspillingen inneholder musikk av den spanske komponisten Tomás Luis de Victoria (1548-1611) og fikk raskt gode anmeldelser i internasjonale medier.

Bestilling


Norge, mitt Norge (2017)
Luftforsvarets Musikkorps og
Christiania Mannskor

Rolle: Sanger

Musikken er originalskrevet - og de fleste stykkene er skrevet for en stor anledning, noe som gjør at platen får et både pondus og et snev av høytidelighet over seg.

BestillingSomething New (2014)
Christiania Mannskor

Rolle: Sanger

Christiania Mannskor består av 24 profesjonelle og semi-profesjonelle sangere under ledelse av dirigent Marius Skjølaas.
Koret ønsker å blåse nytt liv i vår rike mannskortradisjon og arbeider målbevisst for å fornye mannskorsangen i Norge i nær kontakt med flere av landets ledende komponister. Verker av flere av disse er å finne på korets første plate "Something New".

Bestilling


Soloppgang (2013)
Ketil Bjørnstad

Rolle: Sanger

"-Min innfallsvinkel til Munch er at han også var en meget sterk tekstforfatter" sier Ketil Bjørnstad. "SOLOPPGANG" er en kantate som bygger på noen av Edvard Munchs sterkeste tekster, der han vakler mellom det destruktive og forsoningen med livet og lyset, slik han beskriver det i et av sitt hovedverk: "Solen" i Aulaen.

På albumet fremføres verket av Oslo Kammerkor, solist Kari Bremnes, cellist Aage Kvalbein, bassist Bjørn Kjellemyr, den unge saksofonisten Matias Bjørnstad og perkusjonist Hans-Kristian Kjos Sørensen. Med dette prosjektet tar Bjørnstad Munch ned fra veggen og lar oss lytte til den store mesterens egne tekster. "Sunrise" ble innspilt i Rainbow Studio med tekniker Jan Erik Kongshaug.

Bestilling

Pulchra (2008)
Majorstua Kammkor

Rolle: sanger

Majorstua Kammerkor har utgitt den første samlede innspilling av vokalmusikk av norske komponisten Ola Gjeilo.

Pulchra er tilgjengelig på konserter, og kan også finnes i og bestilles (MKK1) fra musikkforretninger samt på iTunes og Spotify.

Lyden Av Lys (2007)
Anders Rogg

Rolle: Sanger

Skulle du ha ønske om å nærme deg en stillhet, få ned pulsen, åpne for refleksjonen eller bare å "være" så er det vårt håp at denne musikken kan hjelpe deg å få dine ønsker oppfylt. Slik presenterer artisten og kulturarbeideren Anders Rogg sin plate.

Lydspor/bestilling


Jubilate Deo (2005)
Oslo Domkirkes Guttekor

Rolle: Sanger

Vår egen religiøse folkemusikktradisjon preger denne innspillingen. Vi har forsynt oss av det rike utvalget av folketoner bearbeidet for kor og presenterer dem i både nye og gamle arrangementer. Dirigent Magne Harry Draagen.

Utgitt av Kirkelig Musikkoperatørene (MUD-ODG-2005 ).

Lydspor Bestilling


Det Kimer Nu Til Julefest (2003)
Oslo Domkor

Rolle: Sanger

Flaggskipet blant norske kirkekor synger julen inn med 17 julesanger. Alle sangene vi liker å høre til jul er med i praktfulle tolkninger: "Jeg er så glad hver julekveld", "Deilig er jorden", "Stille natt", "Nu vandrer fra hver en verdens krok", "Et barn er født i Betlehem". Sopranen Marianne Hirsti deltar, og kor og solist akkompagneres av orgel, harpe og gitar.


Utgitt av Kirkelig Kulturverksted/Musikkoperatørene (FXCD 273).

Lydspor/bestilling


Blant Alle Englers Sang (2001)
Oslo Domkor

Rolle: Sanger

Den andre platen i salmeserien med Oslo Domkor (Dir: Terje Kvam) inneholder både våre kjente og tradisjonelle Allehelgenssalmer og noen nye. En usedvanlig vakker formidling av håp, lengsel og tro i møte med død og savn. Kåre Nordstogas orgelakkompagnement og de fine arrangementer er med å belyse salmetekstene.

Utgitt av Kirkelig Kulturverksted/Musikkoperatørene (FXCD 246).

Lydspor/bestilling


3 Messer Fra Gamle Aker Kirke (2001)
Gamle Aker Kirkekor

Rolle: Sanger

De tre messene på denne CD'en er skrevet for, og urframført i Gamle Aker kirke. Komponistene, som også dirigerer hver sin messe, har alle bakgrunn som kantorer i Gamle Aker kirke. Messene er tenkt, og benyttet som gudstjenestemusikk.


Det hellige kors (2000)
Oslo Domkor

Rolle: Sanger

Vår rike salmetradisjon har gitt oss en rekke vakre salmer som formidler kirkeårets ulike temaer. Oslo Domkor lager en serie på 10 CD-er som tar utgangspunkt i kirkeårets rytme. Det første CD-en i denne samlingen er kalt "Det hellige kors - salmer for faste og pasjon". Dirigent Terje Kvam.

Utgitt av Kirkelig Kulturverksted/Musikkoperatørene (FXCD 224).

Lydspor/bestilling

St. Laurentiuskoret Synger Julen Inn (1996)

Rolle: Sanger

Platen inneholder mange av våre mest kjente og kjære julesanger. Repertoaret er det samme som koret benyttet på sine mange julekonserter som ble avholdt i Oslo og omegn på denne tiden.

Lydspor


Graset er grønt for æille (1996)
Dissimilis

Rolle: Korinstruktør

Denne EPen ble spilt inn i forbindelse med oppsettingen av "Graset er grønt for æille". Alle sporene har original tekst av Alf Prøysen. Tre av sporene har nyskrevet musikk av Jan Granum.

Lydspor