Menu

Publikasjoner


Bestefar på rømmen (2015)

Rolle: Prosjektleder og redaktør


Lukas sin bestefar har begynt å glemme. Han glemmer hva folk heter og hvilket år det er. Plutselig en dag stikker bestefaren av, og Lukas blir nødt til å følge etter for å redde ham. Bli med på en utrolig reise full av tragedie og komikk!

Bestefar på rømmen er en morsom og rørende bok om glemsel og alderdom, og om det som binder oss sammen når minnene blir borte.

Bestill boka


Nettverksarbeid på sykehjem (2013)

Rolle: Ideer og innspill

Denne boken er et resultat av nettverksprosjektet "Gjemt, men ikke glemt??, som har vært gjennomført på Ammerudhjemmet bo- og kultursenter i perioden 2010 til 2013. Professor Live Fyrand har vært veileder for prosjektet. Ønsket er at denne boken skal inspirere andre innen eldrefeltet til å starte et systematisk nettverksarbeid.

Bestill boka


Livslinjer - tekster på tvers av generasjoner (2012)

Rolle: Redaktør

Høsten 2009 kunne Ammerud bo- og kultursenter tilby sine beboere et kurs i kreativ skriving. De vakre, gripende og humoristiske tekstene har gitt ringvirkninger, og i 2011 ble Ammerud skole invitert med i prosjektet. Resultatet er boken Livslinjer – tekster på tvers av generasjoner, en bok som formidler livsvisdom, tanker, opplevelser og minner.

Mer om prosjektet Bestill boka

Korbladet (2001)

Rolle: Covermodell

?Korbladet er Norges Korforbunds medlems- og fagtidsskrift, og med sitt opplag på over 30.000 eksemplarer Nordens største tidsskrift for kor- og vokalmusikk. Medlemmer får Korbladet gratis tilsendt i posten fire ganger i året.

Link til Korbladet


Nordic Masters Of Flower Arrangement (2001)

Rolle: Covermodell

Gjennom mange år har skandinaviske blomsterdekoratører vært blant de beste. De har vunnet utallige internasjonale mesterskap og blitt kårets til Verdensmestere ved flere anledninger. Hva er hemmeligheten?
I denne boken blir du kjent med skandinavisk design når 20 av de beste blomsterdekoratørene viser sin personlige stil. Dette gjøres gjennom fantastiske bilder av både storslått natur i deres hjemland og dristige bilder tatt i studio.

Bestill boka